Scrapbook, official opening!

March 5, 2014 5:04 pm Published by Leave your thoughts

Welkom in m’n scrapbook. Ik zal jullie via dit digitale scrapbook als het ware meenemen in de schets- en schrijfboeken die ik hier in mijn werkhok om me heen heb liggen. Ondanks m’n iPad mini met digitale pen en m’n ontzettend lichte airbookje, zijn potlood, gum en papier steeds m’n trouwe bondgenoten geweest tijdens het schrijven en werken aan Songs To Soothe. Er gaat absoluut niets boven papier… omdat het me wel wat bewerkelijk leek jullie allemaal persoonlijke kopietjes uit mijn schrijfboeken op te sturen, hebben we toch voor een digitale versie moeten kiezen.. 😉

Alles wat te maken heeft met mijn album Songs To Soothe komt hier in te staan. De eerste blogs en teasers, foto’s uit LA, de songs en platen die ik luisterde en misschien wel een eerste demootje van een song. Er zal niks worden overgeslagen! Dus surf rond en enjoy..

Categorised in:

This post was written by Jacqueline Govaert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *