Jacqueline Govaert kondigt najaarstour aan

June 30, 2014 8:15 am Published by 2 Comments

Op 21 maart 2014 kwam Jacqueline Govaert’s album ‘Songs To Soothe’ uit en behaalde meteen de #1 positie in de Album Top 100. De clubtour die hierop volgde verkocht binnen no time uit, waarna een show in Paradiso, Amsterdam werd aangekondigd.

Vandaag is bekend geworden dat Jacqueline Govaert in november haar najaarstour vervolgt met shows in Zwolle, Utrecht, Breda en Groningen. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Naast alle shows die dit najaar op de planning staan, speelt Jacqueline deze zomer ook op een aantal mooie festivals. Hieronder vind je alle data en ticket links op een rijtje.

27.07 – Damaris Festival, Amsterdam – tickets
22.08 – Strandfestival Zand, Almere – tickets
20.09 – Paradiso, Amsterdam – tickets
06.11 – Hedon, Zwolle – tickets
07.11 – TivoliVredenburg, Utrecht – tickets
14.11 – Mezz, Breda – tickets
16.11 – De Oosterpoort, Groningen – tickets

Afgelopen weekend speelde Jacqueline tijdens Concert At Sea een hele bijzondere strandsessie, waarvan je hier een stukje kunt bekijken:

Categorised in:

This post was written by Jochem Winterwerp

2 Comments

  • Leuk om dit filmpje terug te zien om deze website! Jacqueline, als je het origineel wil hebben stuur ik het je op vanaf mijn iphone of via WhatsApp. En natuurlijk bedankt voor het gave optreden!

  • Emmanuel Naaijkens says:

    ‘And when I die’, a capella gezongen op het Concert at Sea, is een prachtig eerbetoon aan de Amerikaanse singer-songwriter Laura Nyro, die het nummer schreef in 1966. Ze was toen 19 jaar. Ze is in 1997, 49 jaar oud, overleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.