JACQUELINE GOVAERT EN SPIKE EN VINCE NIEUWE JURYLEDEN DE BESTE SINGER-SONGWRITER VAN NEDERLAND

February 27, 2015 4:52 pm Published by Leave your thoughts

In het nieuwe en alweer vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland is de Wisseloord Studio omgeruild voor de grootste concertzaal van Nederland: de Ziggo Dome. Hoe groot de zaal ook is, het programma van Giel Beelen blijft intiem met zelfgeschreven nummers. Alle 32 kandidaten zijn aanwezig in de Ziggo Dome om elkaars auditie te horen. En vanaf de bekende bank ontvangen de kandidaten feedback op hun auditie van Jacqueline Govaert en Spike en Vince.

Jacqueline over haar rol als jurylid: “Ik vind De Beste Singer-Songwriter een mooi programma en zeker één van de oprechtste in zijn soort. Dat de artiesten daarna zelf hun eigen ding kunnen doen vind ik heel tof”.

Na de auditierondes trekken de acht overgebleven kandidaten zich terug op een inspirerende plek in het land om elkaar beter te leren kennen en workshops te volgen om een nieuw nummer te schrijven. In de daarop volgende afleveringen zullen de singer-songwriters aan de hand van thema’s en op maat gemaakte masterclasses van andere artiesten voor het eerst optreden voor het publiek. De locaties van deze afleveringen hangen af van het thema van die week. In de live finale op 18 mei wordt de winnaar van dit seizoen bekendgemaakt.

Vanaf maandag 16 maart om 22.00 uur op NPO 3.

Categorised in:

This post was written by Jochem Winterwerp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.